Черната Луна, по-известна като Лилит, влияе върху характера на човека. Тя

...
Черната Луна, по-известна като Лилит, влияе върху характера на човека. Тя
Коментари Харесай

Как Черната луна Лилит влияе върху всеки знак от зодиака

Черната Луна, по-известна като Лилит, въздейства върху характера на индивида. Тя дефинира какви ще са неговите най-тъмни страни.

Черната Луна е проекция на най-отдалечената от центъра на земята точка на орбитата на Луната на еклиптиката – Апогей. В астрологията се приема, че това е нейната тъмна страна, която отразява окултното въздействие върху индивида.

Астролозите и до през днешния ден спорят за смисъла на Лилит върху зодиакалните знаци. Едни са на мнение, че ръководи половата сила. Други ѝ отдават кармичните уроци, които всеки от нас би трябвало да научи в този живот, а трети я възприемат като отговаряща за пороците ни. Ако можем обаче да обобщим - Лилит значи най-вече проблеми.

 Thinkstock

При всяка зодия Черната Луна се демонстрира друго. В коя зодия е вашият Лилит, се пресмята по комплицирана скица. Тя дава благоприятни условия, които всеки самичък взема решение дали да одобри най-много по отношение на своите персонални нравствени правила.

Ако успее да канализира силата си, роденият за шарлатанин може да стане артист. Мракът е заложен във вас и единствено ние можем да решим дали да го приемем и превърнем в нещо положително, или да му се отдадем. Ето какво носи Лилит, попаднал във всяка една зодия.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР